Sociale

Shiko te gjitha

Thirrja në Ditën e Pavarësisë: Mos braktisni Shqipërinë!

28/11/2018

Në Korçë, përveç ceremonive në 106-vjetorin e Pavarësisë, u mbajt dhe mesha e flamurit në katedralen “Ringjallja e Krishtit”, një...

Diskriminimi i fëmijëve me aftësi të kufizuara

23/11/2018

Edhe pse Shqipëria ka ratifikuar Konventën ndërkombëtare të të Drejtave të Personave...

Shqipëria, e treta për numrin e emigrantëve. Na e kalon vetëm Gaza dhe…

14/11/2018

Nga të gjitha vendet në tranzicion, Shqipëria renditet e treta për numrin...

Kulture

Shiko te gjitha

Letërsia shqiptare në gjuhën italiane

03/12/2018

Janë dy botë shumë të ngjashme, por edhe me diversitet. Midis Shqipërisë...