admin

Përkeqësohen marrëdhëniet SHBA – Turqi

Posted by - 1 week ago
Drejtuesit turq nuk do ta pranojnë më ambasadorin e SHBA-së në Turqi, theksoi sot presidenti turk, Recep Tayyip Erdogan, ndërkohë që marrëdhëniet mes Ankarasë dhe Uashingtonit po kalojnë një fazë…
Read More