Demonstruesit ulen para Kuvendit

Duket se është qetësuar situata para Kuvendit, teksa protestuesit kanë vendosur që të vijojnë protestën e tyre duke qëndruar të ulur para Kuvendit.

 

Nuk munguan momentet e tensionit dhe të përplasjeve mes policisë dhe protestuesve të grumbulluar para godinës së Parlamentit prej orës 09:30, që synonin bllokimin e të gjitha hyrjeve.