Më e bukura e hapjes së Olimpiadës

36 0

Ishte flamurmbajtësja e Estonisë dhe bukuria e saj nuk kaloi pa u vënë re.

Po flasim për Saskia Alusalu, patinatorja 23-vjeçare që po mahnit me pamjen e saj të jashtme Olimpiadën Dimërore.

   

Lini komentin tuaj !

Komente

Related Post