Ja se në cilin vend mosha mesatare është 120 vjeç

Në malet e Pakistanit verior ekziston një komunitet me 87,000 njerëz që jetojnë 120 vjet.  Njerëzit e komunitetit Hunza kanë një jetëgjatësi mesatare prej 120 vjetësh dhe në disa raste jetojnë deri në 160 vjet, shkruan National Geographic.Falë mënyrës së tyre të shëndetshme të jetës, ata duken të rinj dhe të bukur edhe në vitet e mëvonshme të jetës së tyre.  Gratë e komunitetit mund të lindin deri në moshën 65 vjeç.Hunzas nuk janë nga ndonjë planet tjetër por mënyra e jetesës së tyre dëshmon se si adoptimi i një qasjeje të shëndetshme në jetën tonë jo vetëm që mund të na bëjë të dukemi më rinore, por edhe të përmirësojmë në masë të madhe jetëgjatësinë tonë. Hunzas pretendojnë të jenë pasardhësit e Aleksandrit të Madh.  Ata u krijuan kur Aleksandri pushtoi zonën.  Ata u vendosën në fshatrat atje dhe u martuan mes tyre.

1-35-780x439