Te gjithe individet, bisneset apo kompanite e interesuara per te reklamuar ne Antena Televizion- ATV, jane te mirepritur ne cdo kohe. Profesionalizem, korrektese dhe shpejtesi ne permbushjen e aspiratave dhe kerkesave tuaja, jane ato qe do te gjeni prane televizionit tone ne cdo kohe.

Zona jone e mbulimit me sinjal perfshin: Shkoder, M.Madhe, Vau-Dejes deri ne Lezhe, Ulqin, Tuz dhe rrethinat e tyre ne Mal te Zi me “free onair”. Transmetojme ne Diaspore ne te gjitha platformat IPTV, ky kryeosorja eshte ALBTV ne SHBA, Kanada etj. Transmetojme ne te gjithe Shqiperine permes platformes ABCOM+ Tring ne Kanalin 158 dhe ne ABCOM+Digitalb ne Kanalin 183. Jemi ne transmetim direkt edhe ne aplikacionin tone per smartphone “Antena RTV” ne AppStore per iPhone dhe ne GooglePlay per telefonet me sistemin Android. Transmetojme “non stop” LIVE edhe ne faqen tone te internetit www.antena.al. Praktikisht, transmetojme kudo, ne cdo kohe dhe me cdo menyre te mundshme. Jemi gjithnje prane jush, partnere me bisnesin!

Ne sherbimin tuaj eshte edhe radioja jone, Antena Radio 101.2 Mhz, e cila transmeton non stop muzike dhe mjaft programe te larmishme.

Se harruam! Sa here qe do te na vizitoni, do te keni surpriza pa fund nga Antena Televizion sepse jemi “Alfa dhe Omega ne sherbimin tuaj!

Jeni te mirepritur te na kontaktoni pa hezituar ne:

Adresa tokesore: Rruga “Edit Durham”,

                              Prane  “Anna Tours Interlines” Company

                              Pallati 9- katesh, Kati 9

 

Tel. +355 22 800 800                           Cel. +355 67 40 53 707

Mail: info@antena.al                              Web: www.antena.al

 

Ju na besoni, ne ju ofrojme me te miren e mundshme!

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antena Televizion