Protesta, thirrje e Presidentit: Evitoni konfrontimet, larg provokimeve

Presidenti i Republikës, Ilir Meta ka bërë thirrje për protesta paqësore. Në një mesazh, ai bën thirrje për evitim të konfrontimeve.

 

Mesazhi i Presidentit Meta

 

Presidenti i Republikës është duke ndjekur me shqetësim situatën.

 

Ai ben thirrje për demonstrim paqësor dhe ruajtje të qetësisë.

 

Ai u kërkon të gjithëve të evitojnë konfrontimet dhe të qendrojnë larg provokimeve.