Rama: Si ta përdorni Platformën e Bashkëqeverisjes

342 0

Kryeministri Edi Rama u ka dhënë një leksion qyetarëve, se si ta përdorin Platformën online të Bashkëqeverisjes. “Ju uroj një ditë të mbarë me këtë demonstrim të thjeshtë, – shkruan Rama, –  se si çdo anëtar i regjistruar i koalicionit qeverisës me qytetarët, mund të përdorë dritaren e ankesave për të çuar fjalën e saj apo të tij “lart në qeveri” për çdo politikë të caktuar, reformë a projektligj, për çdo problem në komunitet apo në familje dhe pa diskutim për çdo sjellje abuzive apo çdo marrëdhënie të vështirë mes qytetarit dhe institucioneve, duke “futur mik” direkt qeverinë.

Për këto e plot të tjera që do t’i mësoni me një vizitë në Platformën online të Bashkëqeverisjes, mjafton të regjistrohuni si pjesëtarë aktivë të Aleancës për Shqipërinë që duam në www.shqiperiaqeduam.al”

 

Related Post

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Antena Televizion